Mijajlo Marsenić (©Reuters)
Mijajlo Marsenić (©Reuters)

Marsenić kapitenski: Nismo došli u Segedin da budemo treći nego da pobedimo Hrvatsku i Francusku

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.01.22. | 20:34

Najiskusniji u taboru Orlova puca od optimizma posle pobede na premijeri protiv Ukrajine

(od izveštača Mozzart Sporta iz Segedina)

Kod Mijajla Marsenića nema izgubljene lopte, uvek igra na granici izdržiljovsti, kako u napadu, tako u odbrani. U defanzivi je činio neprelazni bedem sa Draganom Pešmalbekom na premijeri šampionata. Jaka odbrana, uz dobre odbrane Milana Bomaštara odlepili su Orlove u prvom poluvremenu meča protiv Ukrajine.

Izabrane vesti

Kapiten – kapitenski. Posle meča, pravo u glavu.

"Srećni smo zbog pobede, ali nismo došli u Segedin da budemo treći u grupi nego da pobedimo Hrvatsku i Francusku i da budemo lideri grupe. Zadovoljni smo zbog pobede, ali okrećemo se već meču sa Hrvatima u subotu. Nije bilo lako, pogotovo zbog problema koje smo imali u Staroj Pazovi i ovde u Segedinu. Opet smo pokazali da smo tim, da dišemo jedni za druge, da ginemo za svaku loptu. Kada je tako, rezultat ne može da ne dođe“, istakao je Marsenić.

Ukrajina je pobeđena lakše nego što se očekivalo.

"Ništa nismo znali o rivalu, promenili su igrače, selektora. Nismo mogli da dođemo do video materijala s njihovih utakmica. Selektor Đerona nam je davao informacije, ne znam ni ja, odakle ih je vadio, pa smo spremno ušli u meč“.

Kako protiv Kauboja u subotu?

"To ćemo da ostavimo selektoru Đeronu. Ne sumnjam da ćemo imati prave informacije i taktiku koju ćemo da sprovedemo. I Hrvati imaju problem s koronom, ne znamo da li će igrati Duvnjak ili Cindrić, ali naš rival je i dalje sila. Možda deluje da su sada oslabljeni u odnosu na prethodne godine, ali...“

Da li je meč u subotu više od igre?

"Nije. Mi igramo zajedno u klubovima s hrvatskim igračima, nema tu tenzija, ovo gledamo kao na svaku drugu utakmicu. Možemo da pobedimo. Znamo da će biti puna dvorana. Hvala ovim navijačima što su danas došli, ali verujemo u još veću podršku u subotu“, istakao je pivotmen nemačkog Fuhsea iz Berlina.



tagovi

Mijajlo MarsenićRukometna reprezentacija SrbijeEvropsko prvenstvo u rukometuep u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara